Over Mij

Welkom bij Raysphotography. Deze site laat een deel van mijn werk zien en geeft uitleg over de verschillende fotoshoots of fotosessies.

Waarin verschil ik van andere fotografen en modellenburo’s?

Allereerst ben ik geen fotofabriek waar meerdere modellen per dag komen! Je bent dus niet binnen een uur klaar met een fotoshoot (soms nog sneller!) maar je krijgt echt de VIP-behandeling. Je bent echt het enige model in de studio! Ik doe maar 1 shoot op een dag, en maak op die manier altijd iets bijzonders omdat je de tijd hebt om te wennen! Visagie en hairstyling duurt al langer dan de hele fotosessie bij veel anderen.

Wil je model worden? Of wil je gewoon mooie foto’s van jezelf? Gewoon eens een fotoshoot om te zien hoe het is om model voor 1 dag te zijn? Dat kan allemaal! Om als model van de grond te komen moet je eerst investeren in een goed portfolio.  Dit is daarvoor de juiste site! Neem geen genoegen met middelmatige foto’s, maar ga voor kwaliteit. Ik beloof GEEN gouden bergen… het enige dat ik doe is goede foto’s maken.

Er zijn veel fotografen die photoshoots in de fotostudio doen. Je kan zelfs gratis fotoshoots winnen, maar voor een fotoreportage met persoonlijke aandacht en kwaliteit ga je naar een professionele fotograaf toe! Ontwijk alsjeblieft het lopende bandwerk.  Vraag overal hoe lang je fotosessie duurt en hoeveel modellen er op een dag in de studio komen! GOEDE fotoreportages kosten tijd en moeite.

Geregeld vragen mensen zich af of ze gewaagd moeten poseren. Dit is absoluut niet het geval. Er worden alleen foto’s gemaakt zoals je dat zelf wilt, dus bijvoorbeeld alleen portretfoto’s. Je mag iemand anders meenemen (die kan eventueel ook op de foto). Zonder je toestemming worden de foto’s nooit gebruikt voor publicatie of internet.

Raymond Schimmer